Snabbt inlägg

Får skriva lite snabbt, ska snart iväg.

Det var sista dagen på mitt vikariat på mitt jobb idag, kändes lite konstigt.. Har trivts jättebra där men det e ju inte riktigt det jag vill jobba med sen. Börjar mitt nya jobb på tisdag, ska bli spännande :)
Jag hade iaf köpt choklad o ett kort till mina underbara kollegor för att visa min uppskattning av året me dem. Jag förväntade inte mig att få nått av dem men när jag skulle gå fick jag en jättefin orkidé o en biobiljett o ett supergulligt kort! Tack söta ni! Lägger upp bilder nedan på detta :)












Vad jag kommer sakna er!

Årets hjälte!

Josefin ringde mig innan idag o berättade om hennes ridtur på Blomman idag. De var ute o red längst med bäcken (typ enda stället vi kan rida på nu) o när de kom till slutet tvärnitade Blomman o betedde sig jättemärkligt. Josefin fattade inte vad hon höll på med men hon stirrade in mot träden en bit bort o Josefin red fram o såg då att där satt en liten rädd hund. Hon hade hört att en terrier från en gård en bit från oss hade sprungit bort på julafton då den blivit biten av en annan hund så hon ringde ägaren direkt o de var där på en kvart. Blomman räddade livet på hunden, den hade inte klarat många nätter till ute i kylan. Den hade som tur var på sig ett täcke så det e väl det som gjort att den klarat sig. Ägarna var helt överlyckliga då de trodde deras älskade hund var död. Asså när Josefin berättade detta blev jag alldeles varm inombords. Dessa hästar e helt underbara! Det kanske e svårt för de som inte hjåller på med hästar att förstå hur mkt de gör för en, man får verkligen ett speciellt band till dessa underbara djuren. När man väl vunnit deras tillit gör de allt för en.

Ja denna solskenshistoria behöver verkligen jag då jag hade en jäkla dag i måndags. Var sjukt trött o hade över mkt att göra o skulle dessutom jobba natten. Så kom hem vid 16tiden o tänkte gå o lägga mig men då såg jag att jag typ inte hade fått nån lön denna månaden! Så var bara att ringa lönekontoret, o jag var tydlöigen inte ensam om problemet, hade 24 st före mig i kön! Åhh panne, jag som bara ville lägga mig! Ja efter en lång väntan fick jag prata med en kille som verkade vara tappad bakom vagnen! Så efter ett tag fick jag prata med en vettig tjej som visste vad hon gjorde, tack o lov! Hon lovade att fixa detta. Så imorse när jag kom hem var jag helt slut o somnade direkt. Men efter bara ca 1 timme ringde min chef för jag hade sökt henne ang min lön. Sen somnade jag om igen,1 timme senare ringer en annan från lönekotoret för hon behövde mitt personnr. Ja sen trodde jag att jag skulle få sova. Men ikke! Typ 1 timme senare ringer dom från jobbet o undrar om jag kan jobba på söndag och neeej det kunde jag inte. Så somna om IGEN. Och när det senr ingde på dörren efter ett tag där efter gav jag fan upp o gick upp. Lagom trött o irriterad. Så åkte till stallet o tog en härlig ridtur o genast var humöret på topp igen :) Nu e man på jobb igen, borde vara tröttare än vad jag e me tanke på att jag inte fick nån sömn idag men helt ok änsålänge.

Hade nått annat jag tänkte på jag skulle skriva oxå men det har jag redan glömt så va nog inget viktigt :P


Måndag

Ja då var det måndag igen. Känns fan som vilken annan dag som helst då jag har jobbat hela helgen o ska jobba hela denna veckan oxå. Nu har jag rast så passar på att slänga in ett inlägg här. Så idag e det jobb 7-12, stallet, sova, sen iväg o jobba igen 20.30-7.00. Imorgon e jag ledig under dagen men ska sen jobba natt igen. På onsdag får jag försöka hinna handla till nyår för sen jobbar jag hela torsdagen o sen e det fan fredag. Nä vi tar en dag i taget, blir trött av bara tanken!

Ska iaf hinna med en ridtur idag :)

Juldagen

Går dagen bestod av jobb, stallet o sen till Lina me Mia, Sara o Nina. Underbart att ha hela gänget samlat igen :) Fan va kul vi hade, som alltid när vi ses :D Blev både käka o drinkar hos Lina, övergott! Senare på kvällen körde sara oss till Anna som bor vid lilla torg där hon hade förfest. Man halkade typ tusen ggr innan man kom dit! Men dit kom vi o där träffade vi Lena, Lennie o Fredrik :) Efter några timmar där stack vi sedan till etage o shaka as, sjuktkul! Vid halv 5 drog vi hem, fick dock ingen j*vla taxi! Höll på att frysa ihjäl! Gick ner mot centralen för att leta taxi. Haha påvägen dit halkar jag IGEN :P Jag o alla andra typ :P Farligt me snö ;) Men efter en lång tids väntar fick vi ÄNTLIGEN tag på en taxi! jag hade kunnat betala hur mkt som helst bara för att få komma in i värmen! Så vid 6 va vi hemma hos Lina o då blev det sängen direkt. Sen idag var det bara upp igen o iväg till jobbet.. Nu e jag tröött!

Hoppas alla andra hade lika kul som vi igår :)


Julafton

Julafton började på bästa tänkbara sätt: i stallet :)
När jag kom dit var det så mkt snö att jag fick parkera uppe på vägen o gå ner till stallet genom hagarna. Gick i snö som gick upp till över knäna, lagom jobbigt :P Väl inne i stallet träffade jag Josefin o vi fixade färdigt till alla hästar tillsammans. Fick även skotta undan snö så vi kom fram över gårdsplanen. Har sån sjuk träningsvärk i ryggen från allt skottande både på jobbet, stallet o hemma! Fick ju skotta ut bilen för att ens komma till stallet igår. Grannen o jag hjälptes åt me våra bilar :P Vid 14 var vi iallafall klara i stallet så då var det bara hem o duscha sen iväg till mamma. Hade inte hunnit käka frukost så var lite smått hungrig när vi skulle börja käka vid fyra :P Simon fick agera jultomte igår, haha så söt han var i tomtedräkten :D Men lilla Julia blev iaf glad att det kom en tomte även fall hon nog fatta att det var Simon :P
Julklapparna detta året blev iaf sex and the city 2, presentkort, minneskort till kameran, mobilt bredband, duschkräm o bodylotion i som luktade choklad/ apelsin o pengar. Ska ha jul hos mormor o morfar den 2 januari oxå när Patrik me familj kommit hem från Gran Canaria så än e det inte slut :P Kommer vara lagom trött på allt vad som heter julmat efter det!

Idag e det jobb, stallet, träffa Mia o kanske världens finaste Maximilian :) o ikväll ska Lina, jag, Lena o Lennie till Anna sen blir det nog utgång ;) Massa som ska ut idag ju! Tur man börjar sent imorgon :P


23 dec

Då e det julafton imorgon, har inte riktigt fattat att det snart e 2011. Tiden sen jag flytta tillbaka från Härnösand för snart 1½ år sedan har gått galet fort! Nu kan vi skruva ner tempot lite tycker jag :P

Iallafall.. I tisdags kväll körde jag o Charlie till Bjärred. Efter allt skottande blev det sex and the city. Älskar den serien! :) Vid 11 gick vi o la oss o somnade gott. Mitt i natten vaknar jag av att deras fucking brandlarm går igång! Snacka om att jag blev livrädd!! För att inte tala om stackars Charlie! Ja fick upp o stängt av det. var verkligen ingetting som hade kunnat sätta igång det. Efter att både jag o charlie fått tillbaka lugnet somnar vi om. En timme senare kör det fan ta mig igång igen! Då blev jag mest lack! Fick leta upp en pall o dra ner skiten o ryckte ut batteriet! Men att bara få ner det var ju ett projekt i sig o sen batteriet satt ju fast så fick fiffla me knivar o annat för att få ut skiten! Lagon lack sådär kl 3 mitt i natten! Så igår var man smått trött.. Men det var inget att göra åt det. Blev stallet innan jobb sen efter jobb var det hem till Sara o duscha o byta om för att sedan ge sig iväg till olearys där jag skulle möta upp me Lina, Milla, Eldar, Emma K o Micke, Emma C o hennes Micke :P En hel lyckad kväll blev det :) Synd bara Sara blev sjuk o inte kunde hänga me.. Men snällt nog fick jag sova hos henne ändå, tack söta Sara :)

Nu e det jobb hela dagen, till 22 ikväll! Jag lär somna gott när jag kommer hem :P


Tisdag

Fick tänka efter vad det var för dag för en stund.. Jaa jag e lagom förvirrad för tillfället!
Dagen har gått jobbigt fort. Började jobba 7 imorse till 12 sen var det stallet i vanlig ordning. Var svinkallt men jättefint väder så tog en tur med väldens bästa. Dock var hon lite pigg idag igen men det gick ändå bra. När vi red hem såg vi en helt magisk solnedgång! Knallröd sol som var påväg ner vid vattnet. Jag behöver mina ensama ridturer för att rensa hjärnan då o då vilket jag fick gjort idag, underbart! Efter lite pyssel i stallet körde jag hem o packa ihop lite grejor o körde sen o hämta Charlie. Nu e vi i Bjärred. Fick skotta snön framför huset o sen även sopa bort all snö från deras pooltak. FAAAN vad jobbigt säger jag bara! Aldrig mer! Nådde inte ens upp o höll på att frysa ihjäl! Snart e det dags att gå ut me Charlie igen, lagom tills jag fått upp värmen igen :P

Nä nu dör snart datorn. Skriver mer en annan dag!

Lite uppdatering

Har lite mkt att göra o tänka på just nu men det reder nog snart upp sig :P

I fredags var det först jobb 7-12 sen en runda till stallet. På kvällen åkte jag o Lina hem till Emily. Micke o han polare satt o drack o skulle ut men vi stannade kvar o hade tjejkväll, igen :) Riktigt nice var det. Vid 4 var vi rätt trötta så då åkte jag o Lina hem till henne o sov.

I lördags kom jag hem vid 12, blev stallet en runda och äntligen ut o rida på min älskade häst! Nu har hon fått broddar o annat i skorna så nu kan vi rida ut igen i snön, myyysigt! :) På kvällen blev det hem till Lena o fredrik med Lina, Jimmy o Lennie. Blev rätt lugnt, jag var sjukt trött. Så vid 1 åkte jag hem. Höll på att missa min buss men jag lyckades komma me ändå :P Tur va det annars hade jag fått stå o vänta 1 timme på nästa buss o det var man inte direkt sugen på i den kylan!

Söndagen gick åt i stallet, tog en ridtur me Josefin, Göran o Annika, härligt! Men alla hästarna var superpigga! Men alla lyckades att sitta kvar :) Sen var det hem igen, duscha o packa ihop lite saker. Hämtade Sara på hennes jobb kl 18 o sen åkte vi med Charlie till Bjärred o sov där. Blev en myskväll ala Sara o Louise med en liten Charlie på ett hörn :) Hyrde två filmer, Remember me och The backup plan. Remember me var lite smådryg men The backup plan var skitrolig! Sånna kvällar gillar vi :)

Imorse körde vi hem vid 10. Lämnade Sara i Limhamn och Charlie hos mormor o morfar i Tygelsjö sen var det stallet för min del. Hann vara där typ 40 min sen hem igen, duscha, byta om o iväg till jobb.

imorgon e det jobb igen 7-12, stallet därefter, sen hämta Charlie o köra ut till Bjärred. Får dock sova själv där då, lite småläskigt men det ska nog gå det me :P Lite mkt att planera nu me stallet, jobbet, Charlie, katterna osv. Men allt går ;) 

Nu e jag trött.


Tjejkväll hos Milla

Igår kväll blev det en tjejkväll hos Milla, supermysigt! Drack glögg, snacka massa o spela spel. Blev även inbokat julbord på Linas jobb på olearys nästa onsdag, kul! :) Vid 23 begav vi oss av hemåt, jag sov hos Sara då jag ändå skulle börja jobba 7 idag, nära o bra till jobb. Oh Sara fick igång min radio i min bil! Yeeay jag har en fungernade radio i min bil som jag snart haft ett år :D hehe..

Idag har jag fått jobba själv hela morgonen då vikarien jag skulle jobba med idag hade ringt o sjukat sig. Så har  sprungit benen av mig typ hela morgonen för att hinna få alla klara till DV. Nu e jag lagom trött, tur man slutar nu :)


Ett år har gått

Idag har det gått ett helt år sedan vi fick ta bort min älskade hund Frida. Tänker fortfarande på henne varenda dag och saknar henne nått enormt. Min fina Frida, du kommer alltid att leva vidare inom mig. Kärlek <3

Sliten

För att uttrycka sig milt så har jag varit sjukt sliten idag! Mattias fest blev riktigt lyckad igår, massa folk. Ett tag va vi upp till 40 pers där. Måste göras om ;) hehe..

Idag har det bara varit jobb, och e fortfarande.. E sjuukt trött! Slutar om 4 timmar, wohoo!

Min hjärna funkar inte just nu, den e på stand by eller nått. Så mkt mer skriver än så här blir det inte nu :P


Helg igen

Shit vad veckan har gått fort! Redan helg lixom. Men det e ju alltid kul!

Imorse var jag i stallet kl 7, fordra o släppte ut hästarna. Josefin kom oxå så vi fixa klart allt i stallet sen körde vi me Sandy o Jet till ridhuset, gick superbra!

Ikväll ska jag hem till Sara efter jobb. Lina kommer oxå så blir en tjejkväll me tacos o idol, niice :) Imorgon blir det jobb o sen på kvällen ska jag o Sara till Mattias fest, blev tydligen rätt många som skulle komma, mellan 30-40 pers i hans lägenhet. Blir nog lagom varmt o skönt där :P

Har jobbat me Lennie idag, alltid lika kul :) Han gjorde en sjuukt god kaka till efterrätt! Blev en bra uppdelning, jag lagade maten o han kakan :P Tänk att ha en Lennie hemma, någon som både kan laga mat OCH baka! Hade varit nice iomed att jag sällan gör något av det :P

Nä nu har jag inte mer att skriva. Ha en underbar helg alla! XX


Då var det väl min tur...

Jag som trodde jag skulle slippa förkyldningen som går runt över allt... Jovisst! Nu sitter jag här o har asont i halsen o nyser som en iddi! Fryser mer än vanligt hela tiden oxå, jobbigt. Men det kommer inte stoppa mig från att ha kul i helgen :P På fredag ska jag ju hem till Sara o se på idolfinalen o lördag ska vi till Mattias. Jag har inte tid att vara sjuk!! 

Idag jobbade jag 7-12. Efter jobb åkte jag till stallet o spendera några timmar där, härligt :) Sen var det hem o föröska sova lite då jag jobbar i natt. Men det gick inte så bra, men värt ett försök iaf :P Så nu sitter jag på jobb o fryser o dricker te, känns mest som jag sväljer rakblad el nått annat trevligt.. Men inbillar mig själv att te ska hjälpa LITE :P Igår natt frös jag iaf inte, fick ju trevligt sällskap hela natten i form av en viss M :)

Nä dags för lite städ så här mitt i natten...

Det var den helgen

Ja nu sitter jag bara o väntar på att gossip girl ska börja. Helgen har varit riktigt nice :) I fredags åkte jag hem till Sara o drack glögg o titta på idol (stark jävla glögg!). Ett tag blev vi sugna på att dra ut men sen slog tröttheten ner oss totalt så det var knappt vi orkade se klart idol :P Blev kli på armar o rygg, uunderbart! Sen somnade vi gott efter idol (ja jag sov hos Sara). På lördagen skulle vi till stan, blev en lång frukost innan avfärd. Så mysigt att käka frulle me nån! Väl i stan blev det att vi beställde varsin iPhone 4! Ohh jag längtar tills jag får den! :D Vi sa att det var vår julklapp till oss själva :P Säljaren var rätt söt btw ;) hehe.. Sen blev det en runda in på Vero oxå där vi shoppade varsin skjorta. Senare mötte vi upp Lina på espresso house. Efter en stund där drog vi alla hem o någon timme senare var jag hos Lina igen. Jag, Lina, Lena, Lennie, Emma o Rebecka satt o snacka o drack litta (eller mkt blev det iofs :P). Jag blev lite lagom full där ja (läs sjukt full!). Fattar ikke hur det gick till :P Jag, Lina o Lennie drog iaf vidare sen till Etage o shakade as ;) Eller Lennie övergav oss i kön på vägen in :P Men jag o Lina drog iaf in o hade skitkul! När de stängde vid 5 drog vi hem till Lina o somnade gott ;P hehe.. 

Shit vad helgen har gått fort! Nu ska man försöka bli människa igen :P 

Hittade denna bilden på mig o Lina (och Lena i bakgrunden) på Etages hemsida, den e sen förra helgen :P


snö, snö o mera snö

Det får gärna sluta snöa snart om jag ska kunna ta mig till jobbet. Ska ut me kollegorna ikväll en runda me så hoppas min sista buss går hem, annars får man hitta nån o sova hos i stan :P hehe..
Kom hem från stallet för en stund sen, härligt att börja dagen i stallet :) Vintern o kylan medför även extrajobb i stallet. Massa snö man måste ta sig igenom för att komma till containern o slänga skiten, fylla på alla vattenspannar i boxarna, sko om så hästarna får sulor o broddar o skorna så de inte halkar, lägga på/byta täcken mm mm. På sommaren e allt så mkt lättare, inga täcken, vattnet funkar som det ska, hästarna kan gå ute hur länge de vill o äta gräs och framför allt: härligt varmt! Men alla årstider har sin charm oxå, älskar att rida ute i snön en vindstilla dag, desvärre e det sällan vidstilla nere vid stallet :P hehe.. Bara jag har min älskade häst så e jag lycklig :)

Ikväll får jag väl bertätta för alla att jag börjar jobba på nytt ställe från 1 januari, fan va jag kommer sakna dom! Nått positivt e ialf att jag fått en rejäl löneförhöjning, weeeii! :D Tackar o tar emot! Min chef hade skickat ett mail till de som sätter löner för vikarierna och kopierat mailet till mig. Blev fan helt rörd av de fina orden hon skrev om mig!

Snart dags för jobb, måste bara välja ut kläder som jag kan ha med mig o byta om till ikv då jag åker direkt in o möter upp de andra efter jobb. Varför e det altid så svårt att välja vad man ska ha på sig??

Igår kväll fick jag en trevlig överraskning när M titta förbi en stund :) Me like alot ;)


RSS 2.0