Var tar dagarna vägen??

Helt sjukt vad fort tiden går nu! Känner att jag inte riktigt hänger med. Bara 1 vecka kvar innan det e dags för praktiken! Fick lite extra lektioner i självskydd idag efter skoltid, vilket togs tacksamt emot nu när man ska ut o jobba! Får typ en hel vecka om inte mer efter den första praktiken men känns som vi behöver det NU. Men det var kul o lära sig lite grepp o prova på varandra. Men det känns som jag kommer ha blåmärken på Doris o Bettan, som vår intruktör så fint kallade tjejernas kära ägodelar på överkoppen, imorgon :P

Helgen var klockren! Fredagen blev väldigt lugn o somnade typ 21.30, skönt! Lödagen blev en heldag me halva klassen. Först bowling o lite annat kul på Olearys o sen drog vi över till Köpenhamn o hade kul. Vi käkade väldens godaste chockladkaka. Asså det var så sjukt god att det inte går o beskriva med ord! Tjejernas kommentar: Bättre än sex! ;) Får LÄTT göras om till hösten när alla e samade igen!

Gårdagen blev stallet och vi körde iväg till skönabäck o hoppade terränghinder, var skitkul! Älskar terränghinder! :) :)

Skolveckan blir kort, går bara t.o.m onsdag sen e vi lediga tills praktiken börjar den 7 juni, underbart! Ska bl.a. på Annikas student på onsdags o bli lite nostalgisk :) Shit det var fan 6 år (!) sen jag tog studenten nu, som sagt: tiden går för fort!

Nu: ut i det underbara vädret o iväg till stallet :)

Livet leker!

Ja allt e sjukt bra just nu! Jag mår bättre än aldrig förr och sommaren e snart här!
Utbildningen e hur kul och intressan som helst, lär oss massa nya spännande saker för varje dag o jag känner bara mer o mer att detta e rätt! Känslan e svår att beskriva men det känns sjuktbra. Hela denna veckan e vi i Hbg så det blir en del körande men vi har hur kul som helst i bilarna. Fick iofs höra att jag pratade konstant, vilket jag kanske oxå gör men va faaan tråkigt att sitta helt tyst juu :P Så efter att ha haft Måns o Andrej i bilen påvägen upp till Hbg igår morse när jag körde o pratade sår i öronen på dem tyckte de nog att de var rätt skönt att Johanna joina oss i vår bil på vägen hem sen :P Men då fick de höra på vårt kontstanta prat hela vägen hem ist, haha sorry kan inte hjälpa att jag e född med nån defekt att ha svårt för att vara tyst ;P
Det märks verkligen att man kommer de andra i klassen mkt närmre nu när vi e uppdelade halvklass.

I stallet e allt som vanligt, Luna bara växer o är så fin så! Fluffy går bättre än aldrig förr o hoppar riktigt bra nu! Blev så glad efter träningen i lördags, fina fina ponny :) Cirkeline blir oxå bättre för varje dag som går, ska bara få ner henne några 100 kg i vikt. Hoppade diken med henne idag, var superduktig! :) Men fick hålla hårt i hennes kaluffs då hon hoppade jättestort! I söndags åkte jag o Josefin iväg på Falsterborundan, red först genom skogen sen i havet o tog sedan en härlig galopp längst med stranden, kan det bli bättre? :)

Det enda jag skulle vilja hinna med för att allt skulle vara perfekt e träningen, men det får bli när jag kommer ut på praktiken o får lite mer fridagar o ledighet mitt på dagarna.

Några låtar som jag bara älskar just nu är:

Mohombi- Coconut Tree
Eric Amarillo- Om Sanningen Ska Fram
Pitbull- Give me everything

Dessa e ju bara bäst!


Sommar!

Idag har det verkligen känts som sommar, härligt! Blev en runda med ett gäng från klassen efter skolan idag till västra hamnen där vi käka på vespa. Var riktigt gott men sncka om att man blev mätt! Efter vi käkat blev det en kaffe att ta med och en runda genom kungsparken. Sånna dagar gillas! Vi behövde verkligen lufta hjärnan lite från brottmålsrapporter o alla andra blanketter vi fått lära oss denna veckan. Visst det e kul att hålla förhör osv men så mkt pappersarbete! Förra veckan var ju extremt mkt roligare när vi hade bilkörningen, den veckan gör jag gärna om! :)

Snart e det dags för att komma ut på praktik, det känns lite nervöst men samtidigt sjukt spännande!

Jag borde fixa lunchlåda till imorgon men känner verkligen inte för det nu, e sjukt trött! Men men får väl slänga ihop nått snabbt, har inte riktigt råd att käka ute var o varannan dag.

Helgen kommer bestå av stallet, städa, tvätta och på lördag ska jag till Linda med Lina :) Blir nog en bra helg detta!

Lagom sliten efter helgen...

I fredags var jag o ett gäng från klassen ute, var kul men fan vad jag var lättpåverkad! Shit asså länge sen jag var så full :P Usch o fy ska inte dricka nästa helg! Hade inte druckit på 3 veckor o knappt hunnit käka nått i fredags så kanske inte så konstigt iofs... Fyllan satt fan ta mig i hela lördagen oxå! Så när det var dags för grillkväll hos Lina blev det väldigt nyktert :P Men det var en riktigt nice kväll! Träffades redan kl 17 o började grilla o fixa me maten. Vi var ett lagom gäng på 6 pers så efter maten (som var sviingod btw) bllev det kubb. Men det var inte kul för mitt lag förlora både omgångerna! Sen flytta vi in o fortsatte me att spela cluedo, hehe :P Vid 12 var jag o Sara hemma hos mig o gick o la oss. Härligt! :)

Idag har det varit stallet hela dagen, blev en klagshamns runda me Fluffy o Picasso :)

Hela veckan ska vi köra bil o lära oss en jäkla massa! Ohh va kul det ska bli! :)

Försökte ändra utseendet på bloggen för lite omväxlings skull, får se om det funka :P

Nu e jag trött!


RSS 2.0