Veckan

Får bli sånna här vecko uppdateringar nu, hinner inte riktigt skriva så ofta nu.

Måndag: Jobbade 7-16 och sen stallet på kvällen. Inte mkt mer den dagen.

Tisdag: Stallet på morgonen o sen var det intervjun me cheferna på tullen! Sista innan man fick veta sin dom, så det var lite nervöst :P Intervjun kändes helt okej, men man fick inte direkt någon respons på svaren man gav utan mest "okej". Sånt gör mig nervös! Men men efter intervjun var det direkt till jobb o jobba till 22.

Onsdag: Stallet på morgonen och under tiden jag var där ringde en av cheferna jag hade suttit me dagen innan på intervjun. Blev döpirrigt när jag svara och han sa vem han var! Och vet ni vad? JAG BLEV ANTAGEN!! :D :D
Shit vad jag blev glad! Så länge jag har väntat på besked och gått på ena intervjun efter den andra och hela tiden varit supernervös! Så den 24 mars börjar utbildningen :) :) OHH längtar!!
På em hade vi möte på jobbet och jag fick berätta för alla att jag blivit antagen. Alla visste om att jag sökte så de var jätteglada för min skull. Känns bara lite dumt att redan sluta när jag nästan precis börjat. Men som chefen sa så har jag ju faktiskt inga utvecklingsmöjligheter inom detta yrket och me min utbildning tyckte han att jag var överkvalificerad för detta arbetet. Så nu får vår nya vikarie ta över efter mig :) Men jag kommer försöka jobba extra vad jag kan där ändå :)
På kvällen blev det hem till J som bjöd på vegetarisk taco, supergott var det :)

Torsdag: Stallet på morgonen igen. J från stallet ringde mig dagen innan och hade åkt på feber o ont i halsen så jag fixa till hennes hästar med. Vet hur jobbigt det e när man e sjuk så det var det minsta jag kunde göra kände jag. Sen hem efter några timmar o käka frulle innan det var dags för stallet igen då jag skulle ta in hästarna inna  det var dags för tandläkaren. Efter tandläkaren blev det en runda till mobila o fixa lite o på kvällen hem till G för massage, uuunderbart!

Fredag (idag): Stallet imorse igen. Efter det var det hem o duscha o sen iväg till Sara en snabbis innan jobb. Ikväll kommer jag däcka rätt fort gissar jag på...

Lördag: Jobb 7-18 sen e det äntligen dags för Linas 25års fest! Ska bli superkul! ;D

Söndag: Sova lääänge! Sen blir det stallet på em.

Så ser denna veckan ut :)

Update

Har så sjukt mkt just nu så blir inte så mkt tid över till att uppdatera här. Men här kommer en liten sammanfattning av veckan :P

Måndag- Fick reda på att jag kommit vidare me tullen!! :D Nu e vi 15 pers som ska bli 13, spännande! Varav det e 9 killar så hoppas man ligger bra till som tjej nu :P Så igår var jag o drogtestades o på tisdag ska jag träffa cheferna. Sen den 23 eller 24 får jag veta om jag kommit med på utbildningen. Blev såå glad när de ringde! :D
I övrigt bestod dagen av träning o stallet. På kvällen blev det hem till J som bjöd på supergod kycklingsallad ;) Eftersom det var en lite speciell dag (enligt almenackan) så fick jag ett jättefin halsband oxå! :) xx

Tisdag- En till ledig dag som bestod av lite allt möjligt. Var bl.a. på intervju till kriminalvårdens utbildning oxå. Och på kvällen hängde jag me Sara o träna zumba, askul!! Kommer lätt göras om ;)

Onsdag- Stallet på morgonen o sen jobb 13-22. Inte mkt annat kul den dagen..

Torsdag- Ledig (mkt ledig denna veckan= sköönt!). Biljetter till Irland bokades! Så den 3-7 mars befinner jag, Josefin o Annika oss där o kommer ha skitkul! :D Ska bl.a. rida jakt, ohh ska bli såå kuul!!
Åkte till stallet på em o det blev en runda till ridhuset me Sandy o Billy, blåste fan halv storm!
På kvällen blev det hem till Lena där det bjöds på taco (sviingott!) o en del vin blev det me med Lena, Lennie, Fredrik, Lina o Sara. Nice sådär en torsdags kväll :)

Fredag (idag)- Stallet imorse sen till jobb. Ikväll blir det lungt, skönt!

Lördag- Stallet kl 7, fodra o släppa ut.
Träning.
Bowling o middag kl 16 me mormor, morfar, Tina, Patrik, Filip, Elias o Simon.
Och kvällen kommer spenderas me Lina, Lena, Lennie, Fredrik, Milla mfl. Perfekt lördag ju ;)

Söndag- Stallet o träning på em o träffa J på kvällen.

Kommer säkert dyka upp mer att göra både lördag o söndag men detta e vad jag vet just nu iaf :P


Allt o ingetting typ

Igår kväll efter jobb blev det stallet en snabb runda, så sjuukt kallt det var! Hade ingen känsel i fingrarna när jag var klar där. Sen var det bara hem o decka för imorse kalla stallet kl 7 igen. Men fan vad allt skulle gå fel imorse då! För det första såg jag att ett staket var isönder så fick börja med att laga det. Sen skulle alla 11 hästar ut samtidigt tyckte dom, men för att få ut de två i uteboxarna måste de 2 i ladan ut först för deras hage ligger genom den första. Så då började den ena i uteboxen sparka som faan i väggarna! Lagom lack blev jag o fick ett mindre utbrott på han! Sen sluta han iaf :P När jag skulle släppa ut en av de andra slet den sig o höll på att springa rakt över mig, utan någon anledning! Ohh jag blev aslack IGEN! Dock sprang han bara rakt ut i sin hage som tur var. En annan hade lika brottom ut så hon tog sönder en grind så jag fick laga den med! Och som inte allt detta skulle vara nog var en av ponnyernas täckte sönder i spännet så fick provisoriskt laga det MED! Sånt här pallar INTE jag på morgonen! Men fick ju bara snällt fixa allt. När jag kom hem hade tiden gått för att hinna åka o träna innan jobb med så fick bli en 45 min powerwalk me mamma o hundarna ist. Blåste som faan o sviinkallt var det! Fick bli en varm dusch innan det var dags för att köra till jobb.

Jobbade med H idag o vi satt o pratade allmänt om killar o dejter osv. Vi kom väl fram till att killar mest var till problem för oss :P Både hon o jag har massor att göra jämt så att ha en kille som tar upp vår tid, och oftast i slutändan bara i onödan oxå!, får oss till att bli helt jävla anti allt sånt! Som hon sa, när vi tjejer dejtar nån o har gjort d i nån månad så anser vi ju att man har nån form av relation med personen i fråga och vi vill ofta ha reda på vilken form av relation man har. Detta medans killar kan gå hur länge som helt utan att behöva definiera något. "Vadå, är väl bekvämt att ha någon men ändå inte vara fast?" anser väl de flesta. Vi har båda upplevt att de flesta killar både "vill ha kakan men ändå äta den". Ska det vara så svårt att bara ha en tjej o vara lycklig med henne? Eller e det bara bekräftelsen de är ute efter att känna att någon vill ha dem? Ja vi blev iaf inte kloka på nått av detta så våra frågetecken kvarstod efter vår diskussion. Är det bara vi som känner såhär eller känner fler igen detta? Hur som helt, skönt att höra att man inte e ensam om dessa problemen! :P

Hittade förresten min enkät jag fyllde i på förra mötet där vi skulle se vilken bemötandestil vi hade. Jag blev ju då "Rättframme Rebecka". Sen fick man veta ens svaga samt starka sidor.
Mina svaga sidor var: pratar för mkt, ger inga bekräftelse på känslor, för lite empati o stöd, för lite känslor o relationer, för snabb o otålig, för intiativrik, för allvarlig o bestämd samt överambitiös.
Mina starka sidor var: strukturerad o tydlig, målfokuserad, engagerad, seriös o ambitiös, praktisk, håller sina egna känslor o uppfattningar utanför, energisk samt orädd att ta obekväma beslut.
Nja det mesta stämmer nog iaf :P Men tycker faktiskt att jag e rätt empatisk, så d så! :P

Imorgon skulle jag börjat min massage utbildning... Åhh hade varit så kul! Men men får helt enkelt vänta till bättre tillfälle... Ohh imorgon e det även exakt 2 månader till Image ska ha sitt lilla föl, lääängtar! <3
Det e även alla <3 dag imorgon, säger bara: fuck that! En skitdag som e påhittad för alla som e kära o knäppa (vadå bitter :P) haha nädå! Men kul för alla er som gillar denna vanliga tråkiga dag, det e ju trots allt ändå bara en helt jävla vanlig måndag!

Blev ett långt inlägg idag, märks att jag inte har nån att prata med just nu kankse? :P


Ge mig vår!

Nu tycker jag våren kan börja komma, trött på att jämt gå omkring o frysa! Men idag var det rätt nice väder så det blev en 40 min powerwalk imorse innan jobb. Trodde att rundan skulle ta 1 timme men gick visst fortare me bra musik i öronen ;) Var även iväg hämtade ut mitt träningskort idag så nu jäklar ska det tränas! Ska bara hinna med det oxå :P hehe men motivationen finns där iaf, det e huvudsaken :D

Nu e det bara en vecka kvar tills jag får veta om jag går vidare me tullen..! Åhh så nervööös! Alla frågar typ varje dag nu oxå om jag hört något nytt :P Patrik ringde precis o frågade, går inte att släppa tankarna på det! Lite smått jobbigt men men... Ska på kriminalvårdens intervju på tisdag oxå så kommer jag inte me till tullverketsutbilning kankse jag kommer me kriminalvårdens. Nu har jag ju bestämt mig för att avvakta ma massageutbildningen då jag inser att tiden inte räcker till för allt. Så e ju lite jävla surt om jag inte kommer me på nån av utbildningarna! Men som sagt, måste våga chansa för att vinna! Men jobbigt me alla dessa beslut på senate tiden, Ska jag? Ska jag inte? Hur kommer det bli? Var när hur? osv osv... Ahh ibland vill man bara gå i ide några veckor o sen vakna o allt bara har löst sig till det bästa! Dessvärre går ju inte det riktigt... Men wtf det blir nog braaa!

Btw, jag vill reeesa! Snälla nån bara packa ner mig i en resväska o ta med mig till något varmt land! (London hade oxå gått bra ;) )



Snart sängen

Har jag iofs sagt nån timme nu men snart måste jag lägga mig innan jag blir övertrött o inte kan sova för det :P Men ett inlägg hinner jag me ;) Fick sova nån timme imorse efter nattpasset men blev inte mer än 3 timmar för sen var jag tvungen att köra till jobb för APT-möte, var såå trött! Sen har dagen bara rusat förbi! Tänk va ett gulligt sms kan göra mkt, en sån liten sak kan få en att må så bra :) En viss person får mig att må väldigt bra just nu av att bara finnas till :) Har en miljon saker i huvudet nu o behöver inte mer att fundera över, måste få styrt upp allt nu känner jag innan mitt huvud exploderar o jag blir knäpp på riktigt :P Men får ta dagarna som de kommer nu så blir nog allt bra tillslut. Gjorde nått bemötade test på mötet idag, kommer inte ihåg vad jag blev men stämde delvis iaf :P Kul me tester o se vad man e för typ ;P hehe..

Nä nu får det bli god natt! 

Natt

Sitter just nu på jobb och har allmänt tråkigt... bara 4 timmar kvar :P
Dagen har mest bestått av stallet. Åkte med Josefin till ridhuset me Nixon o Diamanten så de blev lite motionerade idag då det ska komma kunder o kolla på dem imorgon. Sen har jag försökt sova lite innan nattpasset men det e ju dömt att misslyckas! Kan inte slappna av när jag vet att jag ska iväg så blev inte mkt vila idag. Men e kontsigt nog inte alls trött nu, skönt :P Imorgon (eller ska man säga idag?) kommer jag ha rätt fullt upp. Måste få sova några timmar på morgonen innan jag ska på möte på jobb kl 13. Måste även hinna till mobilia innan o fixa en sak... Mötet håller på till 16 sen blir det direkt till stallet o vid 18 kommer S hem till mig. Måste hinna städa lite oxå där emellan. sen måste jag en sista runda till stallet på kvällen igen o fodra då Josefin är bortrest 2 dagar. Lär somna gott imorgon kväll :P

Torsdag måste jag fixa allt som kommit lite åt sidan den senaste tiden o få allt gjort. Allt detta får göras under dagen då kvällen redan e bokad me annat trevligt ;)

Helgen lär bli väldigt lugn då jag ska jobba 7-18 på lördag o 11-22 på söndag.


Bästa kvällen på länge!

Fan va kul vi hade igår! Sexpartyt var riktigt lyckat o har träningsvärk i magen idag som vi garvat :D haha det e ett verkligt bevis på att man haft kul :D det blev till att känna o klämma o smaka på en jäkla massa igår! Blev en del nya kompisar igår, så nu väntar man bara på leveransen ;) hehe.. Efter alla shoppat klart blev det in till stan o etage! Var sjuuukt mkt folk ute! Men fan va kul det var! Vid 4 drog vi väl hem o jag fick sova hos Sara så jag hade nära till jobb idag, tack gumman! <3 men usch började jobba 11 så nu e man sinnessjukt trött :S Längtar efter min säng nu! Men kvällar som igår kan vara värt att vara trötta för ;)

Do it like a dude!

Kom inte på nån annan rubrik, sitter o lyssnar på den låten nu så blev så :P Men kanske stämmer? :P aja nog om rubriken! Ikväll blir det tjejmiddag/sexparty hos Emma o sen vet man aldrig var kvällen slutar ;) Kommer bli sjukt kul! Behöver jag nu, min hjärna har varit/ e överaktiverad med tankar o funderingar denna veckan. Som jag skrev i förra inlägget kändes det ju skit rent ut sagt den dagen men börjar kännas lite bättre faktiskt ang den saken. Min förra chef, som jag har som referens, ringde mig igår o berättade att de hade ringt från tullen o frågat massa om mig! Hon trodde jag skulle bli en av de 13 efter att ha pratat me dom o Patrik sa samma sak, han mena på att de ringer inte 65 st referenser utan bara de främsta som de e intresserade av. Men jag vågar inte hoppas för mkt! Men vill ju så gärna! Åhh ska man vänta 2 veckor innan man får veta något mer! Inte min grej det där me att vänta :P Men men inget att göra åt det.

Igår efter jobb blev det hem till J, blev twilight filmerna som e såå underbara! :) Men ska se dom me Sara o Lina i veckan oxå, men det gör inget, kan se dom om o om igen! Hade lite problem me att hitta till J bara som oxå bor typ "på landet" som jag :P Hade fått en vägbeskrivning av R på jobb, men han kan verkligen inte förklara vägar! Var typ "ja men så tar du höger där sen vänster, sen höger efter ett gupp sen vänster igen vid en busshållsplats" öhhh okej? inte kontigt jag inte hittade :P haha! J fick guida mig istället :P Men kvällen var trevlig, massa skratt o väldigt lättsamt (skööönt!) kändes som vi hade känt varandra hur länge som helst :P Kul att träffa lite nya männsikor :)

Det enda som e lite jobbigt just nu e att jag känner mig väldigt förvirrad o splittrad... Ni som känner mig vet vad jag syftar på... Men men blir nog bra så småning om.

Ikväll ska vi iallafall ha skiiitkuuul! :D

BLÄÄÄ!

Faaaan jävla skiiit!

Har precis kommit hem från intervjun, kändes inte ALLS bra! Satt 1 timme o 40 min o blev totalt grillad! Satt framför 4 st tulltjänstemän som ställde en miljon frågor typ. Många frågor var typ: "Hur skulle du gjort i en situation som..." osv. Hur FAN ska jag veta det när jag aldrig varit i den situationen?? Fick börja med typ 3 min att skriva ner på ett papper om en av mina främsta fritidsaktiviteter, vilket såklart blev hästarna. Sen kom de in o de gjorde en presentation av sig själva. Sen skulle jag gå fram till whiteborden o presentera mig själv o där efter sattes tusen frågor igång. Körde hårt på en fråga kände jag... Efter första intervjun kändes det verkligen skitbra men denna gången inte alls! Nu e jag helt slutkörd i huvudet o ska snart iväg o jobba till 22 ikväll... KUL! Jävla skitdag! Hade gärna bara gått o lagt mig o vaknat den 24 feb när de ringer o meddelar om man gått vidare. Men det e jag nästa 100 på att jag inte gjort så nu kan vi skita i det! ÅHHHH faaaan va dryyygt! Hata denna jävla dagen!!

BLÄÄÄ!!!

Tisdag

Ledig idag, härligt! Har fått gjort en del hemma, bl.a. skruvar ihop min byrå (äntligen!), städat o tvättat. Snart e det dags för stallet sen ska jag till Lena o få fixat håret, kuul :) Ikväll måste jag leta fram mina orginalbetyg som jag ska ha med imorgon på intervjun. Ska höra om Göran i stallet kan mocka till min häst imorgon, blir lite tight me tiden annars känner jag.

Helgen är redan planerad. Fredag ska jag träffa J, vet inte riktigt vad vi ska hitta på än men nått kul blir det säkert ;) På lördag ska jag hem till Emma på tjejmiddag o sexparty, tur man fick en bra lön denna månaden... hehe ;) Söndag blir dessvärre jobb.

Nu: stallet!

RSS 2.0