Uppdatering

Hinner sällan skriva nått här nuförtiden. Så en del har ju hänt sen sist. Det absolut vikigtaste och roligaste som hänt e att Image har fått sitt lilla föl! Natten till den 18 april föddes ett litet sto, brun med en stor vit bläs på huvudet. Hon e så fin! Im in love :) Natten hon föddes var det fullmåne så hon fick namnet Classic Luna. Kan sitta i evigheter i boxen o bara titta på henne :) Fina fina Luna <3
Image var jätteduktig genom hela fölningen o hon e en sån himla duktig mamma, världens bästa häst! <3

I övrigt har det mest rullat på me skolan. Fick uniformerna idag, weei! :)

I lördags var jag, Lina o Linda ute, riktigt kul hade vi! Får göras om snart ;)
På fredag blir det fest med klassen, kommer säkert bli skitskoj!

Nä nu hinner jag inte skriva mer, dags för stallet!

Nu händer det saker

Ja i stallet då :) Imorgon e Etna beräknad att föla! Men hon lär gå över tiden då juverna inte e fulla än. Idag körde vi min favorit häst (bortsett från min fina Image då såklart) Diamanten till hans nya ägare. Tycker så jäkla mkt om den hästen, hade kunnat köpa han själv om jag hade haft råd med en till. Sen kördes Blomman iväg idag med, så nu har jag bara Fluffy kvar att rida. Känns lite skumt att gått från att rida tre hästar/dag till en. Men snart kommer Sircelina (tror hon stavas så) som jag ska rida under hela sommaren så sysslolös lär man inte bli ;P Men idag blev det en sista ridtur på fina Diamanten innan han åkte o när vi var tillbaka tog jag Fluffy på en tur, hon e oxå supermysig! :) Imorgon ska J filma när jag hoppar henne så ska hon väl oxå vidare till en familj snart. Gäller att inte blanda in sina känslor för mycket i dessa försäljningshästar, men Diamanten hittade vägen in till mitt hjärta.. Men men så är det!

Ohh bara 5 dagar kvar till Image är beräknad att föla! :D

Ikväll blir det hem till Sara, skulle egentligen på bio men blev hemma hos Sara trots allt :P Jag e astrött så det passar mig perfekt :)

I veckan ska vi på studiebesök i Ystad o i Helsingborg, ska bli sjukt kul! :)

Ge mig fler timmar på dygnet, tack!

Just nu e det lite mkt. Utbildningen e fortfarande jättespännande o rolig men jag e inte van vid att jobba/plugga måndag-fredag 8-17 och där efter till stallet. Så det e ju inte en dag jag e hemma innan 20.30 nu. Helgerna går mest åt till hästarna, men nu börjar det röra på sig. Tre hästar åkte igår så och två ska åka i veckan som kommer så det blir snart lugnare. Men sen kommer ju småpluttarna, men det ska enbart bli jättekul! :) :)
J åkte dessvärre av en av ponnyerna i fredagskväll o fick åka till akuten... Så nu hoppar hon på kryckor o har nackkrage. Så nu e där en del o göra i stallet. Har precis kommit hem från morgonfodringen o utsläppet. Mockade alla boxar nu på morgonen med. I em blir det hämta halm o rida Blomman, Stjärnan o Diamanten.

Så mitt liv består just nu utav utbildningen o stallet :P

Men igår hann jag faktiskt med en runda till lilla torg med ett härligt gäng :)


RSS 2.0