Update

Har haft en del o göra de senate dagarna, but now im back!
Jaha var ska man börja? Kan ju börja med att berätta att jag fått ett nytt jobb som startar 1 januari :) Eller nytt o nytt, det är på Strandgatan där jag jobbat som timvikarie tidigare. Chefen därifrån ringde mig igår o erbjöd mig jobbet, och jag tacka så klart ja! Inte varje dag någon RINGER o erbjuder en ett jobb, brukar vara tvärt om :P Mitt vikariat på Krage går ut i årskiftet oxå så det kunde inte komma bättre :) Så då kommer jag ha en 75% tjänst där sen börjar ju min utbildning till massör den 14 februari, måndagar o tisdagar, vilket de vet om på Strandgatan o det gick hur bra som helst. Så detta ska bli kul! :) Så den 15de ska jag till Standgatan o vara med o lägga schemat. Samtidigt som det ska bli kul att börja på nytt ställe så kommer jag sakna mina kollegor som faan från Krage :( Mitt lilla helg team bestående av mig, M-L o Roger är ju den perfekta kombinationen, kommer sakna er! Men jag kommer nog in o gästspelar på Krage ändå när jag kan :) Nu e det dags att gå vidare helt enkelt!

Nått annat kul? Hmm.. Ja igår var jag ledig o då blev det en efterlängtad sovmorgon o sedan stallet. Efter stallet blev det ikea me mamma o Per, farligt att gå där! Plocka på mig en jäkla massa, speciellt ljus :P hehe.. Köpte även en byrå som jag länge har behövt. På kvällen orkade jag inte skruva ihop den så åkte till M ist, mkt bättre ;) Hade en supermysig kväll, mer än så berättar jag inte ;) hehe..

Idag var det jobb till 12. Sen iväg o köpa ett nytt, tjockare täcke till min älskade häst, sviiinkallt idag juu! Dessvärre passa det inte riktigt henne så får åka o byta imorgon. Magen växer ju för fullt nu :)
Påvägen hem ringde morfar o berättade att han hade fixat billiga däck till min bil så den var fixad o klar, underbart! Tur man har morfar :) hehe.. Efter det var det bara hem o byta om o sen iväg till stallet. Hängde me Josefin o hämtade hennes gamla bil från verkstaden. Sen blev det mys me världens finaste häst :)
Väl hemma igen blev det till att städa, satte även upp lite julstjärnor, inte likt mig kanske men va fan lite julkänsla får man väl ha :P hehe..

Imorgon e det jobb igen, 7-16. Ska nog ut o shoppa lite till E så hon har vad hon behöver.

Det var nog allt för nu. Later! X


Girls night out ;)

Igår efter jobb begav jag mig av hem till Lina o tog nån cider medan hon gjorde sig klar. Jag bytade även outfit där då hennes garderob e to die for! Fick låna en superfin klänning, tack gumman :) Sen blev det en taxi hem till Lena där vi fick övergod mat! Sen kom även Anna o då började förfesten på riktigt! Stackars Fredrik som var bakis o trött fick stå ut me 4 fulla o sjungandes tjejer enda fram till 1-2 tiden ;) hehe.. Sen begav vi oss av till centerliter & gram där vi mötte upp me Linas arbetskompisar o även MP dök upp som typ från ingenstans :P Men va skitkul att träffa han me, va länge sen man såg han. Hehe drog upp lite gamla minnen från när vi var tillsammans typ 3 veckor i högstadiet :P haha! Sen drog vi till Etage vid 3 kanske? Stod i en jävla kö men det var det värt! ;) Väl inne träffa vi massa vi kände, bl.a. Jocke o Marcus, så det blev till att shaka as me dom, precis som förr :P hehe.. Så vid 5 begav vi oss av hemåt, då insåg jag att jag bara hade typ 2 timmar tills jag skulle börja jobba. Så hem till Lina där vi bestämde oss för att dricka glögg o käka knäckebröd mitt i natten/morgonen :P hehe.. Sen var det bara att bege sig iväg till jobb. Ikke till att rekomendera kan jag säga :P haha! Men fan va kul vi hade så det var det faktiskt värt ;) hehe..

Tack brudar för en amazing kväll/natt! ;)

Helgen

Får bli ett snabbt inlägg då jag e på jobb o har min rast. Får passa på när man får lite tid över :)

Igår gick hela dagen i stallet. Vi var på tippen me massa skit sen körde vi hem massa rundbalar halm, bra träning det där, känns i armarna idag :P sen skulle vi iväg till ridhuset men i transporten fick min häst panik av någon anledning så var bara att lasta ur henne igen då hon lyckades skrapa upp ett sår på bakkotan. Så blev till att tvätta det o sätta in henne i boxen igen. Bebisen i magen undrade nog va som hände :P Men är glad att hon inte skadade sig mer! När jag pysslat om henne o allt var ok begav jag mig av hemåt vid 8.
Blev sedan en runda hem till M oxå, härlig fredags kväll :) 

Imorse ringde klockan 7, dags för stallet. Sen var det bara att bege sig av till jobb. Och nu e jag här :P Bakade en banankaka till brukarna, den var nog helt ok för alla åt med god aptit :P hehe..

Ikväll blir det nog hem till Lena me Lina o Sara, me like :) Dock börjar jag jobba 7 imorgon igen så får se hur länge det blir man stannar ikv :P

So long

Vinter

Ja då var vintern här. Mysigt me snö men synd att det ska vara så satans kallt :P Värsta isbanan på gatan utanför mig men min bil klarade det finfint! Men morfar gilla inte att två av mina vinterdäck var kassa så han tyckte jag skulle låna hans bil ist. Så efter stallet körde jag hem till han o bytade bil. Nu riskerar jag iaf inte att få böter :P + att det finns en fungerande radio i hans bil så då e det mkt roligare att köra oxå :)

Imorse när jag kom hem från jobb somnade jag typ direkt o vaknade sen vid 14. Då var det dags för stallet. Blev ingen ridning idag då det var svinhalt ute på vägarna. Så Image fick en ordentlig borstning och lite massage ist, mysigt :) Ska ner igen om nån timme o fodra.

Kasper o Bagheera fick ett fnatt här precis o sprang som galningar genom hela lägenheten. En av klumpedunsarna fastnade i min internetsladd o drog nästan me sig hela dator. Så nu funkar internet lite när det vill. Dyga kattjävlar! Men sen kan jag ju inte vara arg på dom för länge heller då dom tittar på mig me sina små oskyldiga ögon :P 

Laddar upp några bilder från dagen







Puss på min älsklings mule


Haha Kasper o hans tunga som alltid sticker ut ;)

Snö

Sitter just nu på jobbet o börjar bli lite trött.. När jag körde hit började det snöa lite och nu när jag tittade ut var det helt vitt! Har ju kommit massa snö på bara några timmar! Kan vara mysigt me lite snö men inte lika mysigt när man inte har godkända vinterdäck =/ Eller 2 av dom är okej men de andra två är det lite värre med.. Aja får väl se hur det går att köra hem imorgonbitti :P

Dagen har gått väldigt fort idag tycker jag. Jobbade först 7-12 imorse sen var det stallet. Men idag blev det ingen ridning, främst för jag ville hem o försöka sova innan jag skulle gå på nattpasset men sen regna det oxå så det var ändå inte direkt lockade att bege sig ut. Påvägen hem stanna jag till hos Josefin där jag hämtade upp två böcker som jag har fått låna om anatomi, både människans o hästens. Ska bli spännade att läsa dom nu inför min utbildning till massör :)

När jag sedan kom hem blev det en varm dusch, sköönt! Men sen kunde jag inte somna så det var lite värre =/ Så det blev ingen sömn alls för min del innan detta nattpasset, börjar kännas redan nu, inte bra :P Så nu sitter man här i sin ensamhet o har allmänt tråkigt o fryser. Just nu hade det varit väldigt skönt att vara hemma i min säng :)

Sov gott alla!


Måndag

Imorse trodde jag att jag skulle få lite sovmorgon, men inte det! Klockan 8 runger Liz från jobb o undrar om jag kan gå in o jobba några timmar då hon var ensam av någon anledning. Men nej det kunde jag inte, hade redan fullt upp under dagen. Sen kunde ju inte jag somna om. Vid halv 10 körde jag o Josefin till Landskrona för att hämta hennes nya fina bil, den hade man inte tackat nej till, hehe :)
Var hemma igen vid 12 då jag fick passa mammas hund några timmar, Kasper blev däremot inte så glad över detta. Den hunden kan inte vara stilla en sekund, måste hela tiden hända något! Men efter massa lek me henne somnade hon sen äntligen o sov typ 20 min eller nått, sen var det full fart igen :P Hon tyckte det var skit kul att jaga Kasper, det gjorde däremot inte Kasper, haha han var aslack :P Den stackaren får stå ut me mkt :P hehe..
Vid halv 3 begav jag mig av till stallet, bästa tiden på dagen :) Sen blev det en härlig ridtur me Josefin o Annika. Alla hästarna var superpigga så vi fick ta en gallopp på ett fält så dom fick springa av sig lite. Men det gjorde inte dom speciellt trötta ändå, men det var härligt :P Väl hemma istallet fixade vi klart det sista o sedan körde vi för att hämta hem Jet, fin ponny :)

Nu e det 2 ½ män o sen sängen för min del.

Gör ett försök me att lägga upp liter bilder från dagen :)



Lilla Lady, sötis :)

Gullungen som kan vara lite dryg ibland :)






Söndag

Eftersom jag inte trodde att denna bloggen funka så gjorde jag en uppdatering i min andra. Men nu funka ju denna så jag lägger samma inlägg här :P Så om ni inte läst i min andra så enjoy!

Imorse ringde kl 6.40, då var det dags för stallet. Upp o iväg, sjukt tröött var man. När jag höll på att släppa ut hästarna ringde transportören me mopedbilarna o sa att dom var i Trelleborg så jag fick guida dom till Tygelsjö där jag mötte upp dom. Så han lasta av dom o jag körde in dom på gårdsplanen, läskigt att köra helt nya bilar som man inte vet hur dom fungerar =/ Men det gick bra, som tur var annars hade det blivit en dyr historia för min del :P 

När bilarna var fixade fick jag fixa lite me min egen. Mitt ena ljus hade lagt av så fick snällt be morfar visa mig hur man byta den. Så nu kan jag byta lampor på min bil med :P 

Sen var det dags för stallet igen, mocka o allt jag inte hann med på morgonen. Hade även tänkt rida men så blev det inte då det börja regna, så kul e det inte :P

Väl hemma igen kom Patrik o hjälpte mig med datorn, nått skumt me den.

Ikväll ska jag hämta Josefin vid tåget, lär säkert vara brun o fin efter 10 dagar i öknen. Jag vill oxå!

Nu: Gossip Girl

(Hur lyckades jag nu få texten kursiv?)

Hade tråkigt

Här är min nya blogg! Jag hade lite tråkigt ikväll så resultatet av det blev en ny blogg :) Min andra finns nog oxå kvar men kommer bli här jag skriver framöver. Att hitta på ett nytt bloggnamn som inte redan fanns var ju inte det lättaste heller! Men alla som känner mig känner ju oxå till alla namn jag fått under åren, därbland Lo. Utöver det finns det ju även Lollan, Louie, Loj mm mm! Men fick bli Lo, lättast så :P

Igår var det äntligen dags för Lady Gaga! Så sjukt bra! You and I var en av hennes nya låtar som jag fastnade för direkt.

Imorse ringde klockan 7, då var det dags för stallet o fodra hästar. Jag var tröött! Men det var bara att ta på sig o bege sig iväg. Det var helt vindstilla så jag bestämde mig för att ta en ridtur på min fina häst. DET e en härlig start på dagen, bara hon o jag ute typ :) 

Jag ska försöka vara duktig o uppdatera ofta här nu ;) hehe..

X  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0